Разом до ПЕРЕМОГИ! 👍Вчора бійці 79 окремої десантно-штурмової бригади отримали 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro від Верхівцівської територіальної громади

Дата: 26.01.2024 15:23
Кількість переглядів: 58

За ініціативи Верхівцевського міського голови Михайла СВІТЛИКА було організовано збір коштів серед керівництва та працівників відділів міської ради для придбання таких необхідних нашим захисникам дронів.

Фото без опису

До збору долучилися також керівник місцевої пожежної команди Станіслав ШИШАЦЬКИЙ, поліцейський офіцер громади Олександр КАТЛЯР, працівники Центру надання соціальний послуг Альона КОВАЛЕНКО, Юлія СИРОТКІНА, Лілія БОГОМАЗ та Анна ЛИВАНЕЦЬ.

Не залишилися осторонь і мешканці нашої громади.

Ми щиро вдячні пенсіонеру Володимиру Петровичу МАЛЬЦЕВУ, учаснику ліквідації аварії на ЧАЕС Валентину Васильовичу ДІДИКУ, подружжю Володимиру Семеновичу та Любові Вікторівні ОРЛОВИМ, підприємцю Віталію ЧЕРЕПАХІНУ, Наталії КРАТ за їхній внесок у майбутню перемогу.

Фото без опису

Передані безпілотні літальні апарати відзначаються підвищеною надійністю, оснащені якісними камерами для здійснення фото- та відеофіксації позицій ворога та передачі зображень, можуть працювати на висоті до 6 тисяч метрів, а радіус їхнього дистанційного управління становить 15 км.

Фото без опису

🩵💛Сподіваємося, що придбані нами бойові «пташки», як їх лагідно називають оператори дронів, допоможуть нашим захисникам вберегти своє життя та більш ефективно нищити окупантів⚔️.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь