Оголошення про підготовку до проведення стратегічної сесії

Дата: 01.02.2024 11:36
Кількість переглядів: 72

До уваги мешканців Верхівцівської територіальної громади!

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Верхівцівської  територіальної громади (далі ‒ Комплексний план).

В її рамках  заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Верхівцівської міської територіальної громади, а також особи, що провадять або планують провадити діяльність на її території.

Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану можна оформити період до 15 лютого 2023 року за посиланням:  https://forms.gle/uutyMgyuUJ1Ax9dy8

 або подавши заяву особисто чи поштою на адресу: вул. Центральна, 75, м. Верхівцеве, Кам'янський район, Дніпропетровська область, 51660.

Про місце та час проведення стратегічної сесії буде повідомлено додатково.

Довідково: Стратегічна сесія буде проведена на виконання вимог чинного законодавства та рішення 53 сесії Верхівцевської міської ради 8 скликання від 08.12.2023 року № 1167/VIII «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Верхівцівської міської територіальної громади» див. на сайті міської ради: https://vmiskrada.gov.ua/rishennya-53-chergovoi-sesii-verhivcevskoi-miskoi-radi-vid-08122023-roku-11-35-02-13-12-2023/

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого Постановою КМУ від 01.09.2021 р. № 926.

 

Робоча група з формування завдання на розроблення Комплексного плану 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь