Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Дата: 28.02.2024 08:27
Кількість переглядів: 36

Це Катерина, ветеранка та бойова медикиня. Після майже чотирьох років служби дівчина працює у благодійному фонді та зізнається, що досі адаптується до цивільного життя. Каже, на війні від тебе вимагають мінімум: вижити й зробити так, щоб вижили інші. У цивільному житті все здається значно складнішим, і звикнути до цього вже не так просто.

Ветерани та ветеранки прагнуть продовжувати життя – навчатися, створювати родини, будувати кар’єри. Та воєнний досвід з ними назавжди, і щоб повернутися до життя, їм потрібна повага та розуміння цивільних.

Всеукраїнська програма ментального здоровʼя «Ти як?» розпочинає нову кампанію за участю ветеранів. Її мета – нагадати, що досвід захисників і захисниць вартий поваги, а відновлення потребує підтримки.

Ми ніколи не знаємо, через що пройшла людина, яку зустрічаємо. Памʼятаймо про це, коли кортить запитати про бойовий досвід і коли просто хочеться сказати «дякую».

 Ветерани й ветеранки мають знати, що допомога поруч. Тому до кампанії також долучаються проєкти, благодійні фонди та громадські організації, готові надати професійну підтримку фахівців кожному й кожній. Знаходьте їх на howareu.com.

Кампанія створена завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США, та проєкту USAID - US Agency for International Development «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт.

Посилання на джерело: https://www.facebook.com/olenazelenska.official/posts/pfbid02Ek7JxfFamRe5QF3REWHFfTZNj6TPHYvjHxC6LRUFGNWJxwuqHRXYsigDHcuThim3l

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь