Попередження для бджолярів!

Дата: 05.04.2024 15:32
Кількість переглядів: 16

З метою упередження фактів отруєння бджіл, повідомляємо всіх зацікавлених осіб, що в період з 07 по 12 квітня 2024 року з 09:00 до 21:00 год. ТОВ "Любомирівка-Агро" буде проводити роботи по внесенню засобів захисту рослин на земельних ділянках, які знаходяться в оренді цього підприємства в межах с-ща Соколівка.

Пасічникам необхідно пам’ятати, що відповідно до вимог Закону України «Про бджільництво» пасіки підлягають обов’язковій реєстрації за місцем проживання фізичної особи або за місцезнаходженням юридичної особи, яка займається бджільництвом, у міській раді. Кочівля бджіл на медозбір і запилення здійснюється на підставі ветеринарно-санітарних правил, згідно з якими фізичні та юридичні особи повинні розміщувати пасіки на земельних ділянках, які належать їм на правах власності або користування.

Бджоляру з метою охорони медоносних бджіл від хімічного токсикозу необхідно ізолювати бджіл у вуликах або вивезти пасіку в безпечне місце на термін, передбачений обмеженнями.

Закликаємо сільськогосподарські підприємства та пасічників дотримуватися законодавства та проявляти взаємоповагу один до одного. Співпраця та взаєморозуміння між аграріями та бджолярами дозволять уникнути випадків загибелі бджіл через застосування засобів захисту рослин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь