В рамках реалізації проекту “Поліцейський офіцер громади”, що передбачає впровадження нового формату роботи дільничого офіцера поліції, в місті Верхівцеве відкрили поліцейську станцію

Дата: 18.04.2024 16:27
Кількість переглядів: 20

Урочисте відкриття поліцейської станції відбулося сьогодні, 18 квітня у м. Верхівцеве. Станція розмістилась у приміщенні по вул. Вокзальній, 8а. Почесну посаду поліцейського офіцера нашої громади обіймає лейтенант поліції Олександр КАТЛЯР.

Фото без опису

У відкритті взяли участь керівництво главку поліції Дніпропетровської області, на чолі з начальником Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, полковником поліції Олександром ГАНЖЕЮ, голова Кам`янської райдержадміністрації Олег ГАПІЧ та Верхівцевський міський голова Михайло СВІТЛИК.

Фото без опису

За словами очільника нацполіції області це вже 56 поліцейська станція в громадах Дніпропетровщини. Він зазначив, що реформа національної поліції триває і має на меті забезпечити спокій кожного мешканця населеного пункту. Головний девіз поліцейського офіцера громади – «Я ТУТ». Він буде проводити прийом громадян і оперативно реагувати на запити мешканців.

Фото без опису

Міський голова Михайло Світлик наголосив, що питання безпеки громадян –  один із пріоритетів успішної громади, оскільки надання якісного поліцейського обслуговування будується на комунікації та взаємодії з населенням. Подякував усім, хто долучився до реалізації безпекового проєкту, за оперативну та злагоджену роботу, а також побажав поліцейському офіцеру громади плідної і ефективної праці на благо громади!

Фото без опису

Олександр Ганжа оголосив Верхівцевському міському голові Михайлу Світлику подяку за впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» та ініціативність у підтримці безпекового середовища».

Фото без опису

Дякуємо за визнання та підтримку!

Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь