Ваучер на навчання від Державної служби зайнятості

Дата: 24.04.2024 16:29
Кількість переглядів: 24

Державна служба зайнятості надає можливість навчатись всім бажаючим: безробітні в період перебування на обліку в службі зайнятості можуть отримати робітничу спеціальність чи підвищити кваліфікацію, а особи, які не перебувають на обліку можуть скористатися правом на одноразове отримання ваучера для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, що передбачено Законом України «Про зайнятість населення».

Для підприємств, що використовують новітні технології та сучасне обладнання або змінюють профіль діяльності, – це унікальний шанс коштом держави забезпечити перепідготовку за робітничими професіями або підвищити кваліфікацію найманих працівників для освоєння ними модернізованого устаткування, виготовлення більш якісної продукції чи надання ефективних послуг населенню.

Фото без опису

 

Якщо ви хочете йти в ногу з часом – навчайтесь, цікавтесь інноваційними підходами до роботи, будьте попереду не лише у досвіді, а й у знаннях та навичках.

За більш детальною інформацією та повним переліком спеціальностей та професій, за якими можливе навчання звертайтеся до Верхньодніпровського управління Кам’янської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості за адресою: м. Верхньодніпровськ, пл. Поля, 2, тел. (063)0579845.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь