Кам`янська райдержадміністрація інформує про оголошення грантового конкурсу UNDP в Україні

Дата: 03.05.2024 08:50
Кількість переглядів: 67

Грантовий конкурс «Посилення спроможності громад у наданні допомоги постраждалим від вибухонебезпечних предметів та інформування про її надання у партнерстві з організаціями громадянського суспільства».

Цей грантовий конкурс організовано в межах діяльності, спрямованої на допомогу постраждалим від вибухонебезпечних предметів, двох проєктів UNDP в Україні: «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні» (JSB FY2023) та «Проєкту протимінної діяльності в Україні» (MAP).  Діяльність, спрямована на допомогу постраждалим від вибухонебезпечних предметів реалізується командою з реабілітації та інклюзії в межах портфоліо з Демократичного врядування UNDP в Україні.

До участі в конкурсі запрошуються громадські організації, які мають статус неурядової громадської чи благодійної організації, громадської спілки чи об`єднання, та офіційно зареєстровані в Україні не менше року та/або мають підтверджений досвід реалізації подібних проєктів за підтримки міжнародних донорів чи проєктів технічної допомоги. Дедлайн подання пропозицій - 20 травня 2024 року.

З вимогами та деталями проєкту ознайомтеся за покликанням.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь