Оголошення про внесення пропозицій з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Верхівцівської міської територіальної громади

Дата: 20.06.2024 12:04
Кількість переглядів: 106

13 червня 2024 року було проведено публічний захід громадського обговорення – Стратегічну сесію з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території  Верхівцівської міської територіальної громади.

У ході заходу було обговорено стратегічне бачення просторового розвитку громади, наявні на території громади проблеми і можливості, визначено перспективні для розміщення об’єкти та пріоритетні напрямки її просторового розвитку.

Результати напрацювань Стратегічної сесії оформлені у форматі Протоколу

Проєкт Протоколу поширений для ознайомлення та коментування – запрошуємо усіх зацікавлених ознайомитися з Протоколом та за необхідності - надати свої пропозиції до нього.

Пропозиції приймаються до 03 липня 2024 року за електронною поштою на адресу: verhnrn.dp@vmiskrada.gov.ua або подавши заяву особисто чи поштою на адресу: вул. Центральна, 75, м. Верхівцеве, Кам'янський район, Дніпропетровська область, 51660.

Анонімні пропозиції не приймаються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь