«Шаную воїнів, біжу за Героїв України»: почалася реєстрація на участь у всеукраїнській акції

Дата: 05.07.2024 08:59
Кількість переглядів: 46

Цьогоріч всьоме в країні відбудеться патріотичний забіг. Його учасників об’єднає не жага до спортивної перемоги. А підтримка родин загиблих Героїв російсько-української війни, вшанування пам’яті воїнів. Аби долучитися, необхідно зареєструватися. Як це зробити, розповіли в ОВА. 

«Цього року всьоме долучаємося до Всеукраїнської акції – «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Вона пройде наприкінці серпня, а реєстрація стартувала. Закликаю мешканців області доєднатися. Такі заходи важливі. Бо дають усвідомлення ціни свободи. Виховують у нашій малечі відчуття гордості за те, що вони українці. І головне – це можливість бути поруч з рідними загиблих», – розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна.

Вона додала, все це невід’ємна частина ветеранської політики. Її задачі прописали у регіональній Комплексній програмі.

До самого ж забігу можуть долучитися всі бажаючі. Ті, хто залишається в країні, та виїхав за її межі. Для учасників три дистанції на вибір – у 2, 5 та 10 км.

«Під час реєстрації ви можете одразу обрати, в пам'ять про кого будете долати дистанцію, – пояснив ветеран, учасник національного відбору Ігор Нескорених Руслан Сергійчук. – Основна задача акції – не спортивні досягнення. Це вшанування полеглих оборонців. Вдячність тим, хто сьогодні в строю чи в полоні».

Заявити про бажання бігти за Героя можна до 13 серпня за посиланням.

Фото без опису

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/news/shanuiu-voiniv-bizhu-za-heroiv-ukrainy-pochalasia-reiestratsiia-na-uchast-u-vseukrainskii-aktsii


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь