Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

Дата: 04.09.2024 08:51
Кількість переглядів: 32

Чоловіки не звикли говорити про свої проблеми, ця тема глибоко табуйована, тим паче під час війни.

Але саме зараз нам важливо підтримувати стійкість кожного з нас, і визнавати – допомога може бути потрібна і чоловікам також. Бути вразливими — це нормально, так само як і попросити про допомогу.

Загальнонаціональна кампанія «Будь другом. Собі теж» покликана подолати стигму та заохотити чоловіків звертатися по допомогу, коли вони цього потребують. Бути другом, собі теж — означає дбати про себе так само, як чоловіки дбають про інших, піклуватися про себе і власне ментальне здоров’я.

Ви можете звернути увагу на свій стан чи помітити проблеми з ментальним здоровʼям у свого друга. Ви можете підтримати. Ви можете поговорити та запропонувати допомогу. Зараз, як ніколи, важливо бути другом. Собі теж.

Фото без опису

Тематична хвиля «Будь другом. Собі теж», спрямована на дестигматизацію теми ментального здоров’я серед чоловіків, є частиною комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

#будь_другом_собі_теж #ти_як

Джерело: https://fb.watch/unHCsgT2tB/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь