Новини Верхівцевської міської ради

22 Грудня, 2023 р., 16:09
Управлінням податкового аудиту ГУ ДПС на території смт. Царичанка проведено фактичну перевірку АЗС, де здійснює господарську діяльність фізична особа – підприємець (далі – ФОП).
22 Грудня, 2023 р., 13:28
В межах робочої поїздки Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна зустрілася з керівниками 10 новостворених Сервісних офісів помічника ветерана та передала їм планшети. 50 девайсів придбані за кошти міжнародних партнерів Мінветеранів, щоб сприяти ефективній роботі фахівців із супроводу ветеранів й ветеранок на шляху реінтеграції до мирного життя.
22 Грудня, 2023 р., 11:42
У межах впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я Перша леді Олена Зеленська зустрілась із заступниками керівників ОВА та регіональними координаторами програми.
21 Грудня, 2023 р., 13:23
Найближчим часом у застосунку Дія з’явиться комплексна послуга для бізнесу — е-Підприємець. Завдяки їй за однією заявою можна буде отримати всі сервіси, необхідні для запуску чи розвитку власної справи. Тож відкрити бізнес можна буде значно простіше та швидше. Долучайтеся до бета-тесту, щоб першими випробувати зручний сервіс.
20 Грудня, 2023 р., 14:43
Робоча група «Прозорість та підзвітність зібралась на своє п’яте засідання. Розглянули декілька закупівель, які викликають питання.  Про це повідомив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь