Новини Верхівцевської міської ради

23 Квітня, 2021 р., 11:40
Весна – пора пробудження природи, розпускання дерев і квітів, яскраво-зеленої трави, теплих поривів вітру, довгоочікуваних прогулянок із своїми улюбленцями на галявинах, у лісах, а також період «розквіту» т. зв. трансмісивних захворювань (інфекційні та паразитарні хвороби, збудники яких передаються членистоногими).
23 Квітня, 2021 р., 11:23
        Наближається Великдень, працівники Кам’янських територіальних курсів ЦЗ та БЖД  нагадують ряд заходів щодо забезпечення безпеки громадян під час святкування, аби свято залишило лише приємні спогади.
23 Квітня, 2021 р., 11:22
Пробація – це переважно юридичний термін, який з’явився майже 200 років тому як кримінально-правовий інститут англосаксонського права й був різновидом умовного засудження або умовного звільнення. «Пробація» в перекладі з англійської мови означає «випробування» або «умовне звільнення (від покарання)», а в перекладі з латині – «випробувати» або «віддати під нагляд».
29 Березня, 2021 р., 13:02
Медиків Дніпропетровщини запрошують на безкоштовне онлайн-навчання. Воно триватиме 8 тижнів. Подати заявки можна до 10 квітня. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
23 Березня, 2021 р., 14:49
           Головним управлінням Національної поліції в Дніпропетровській області оголошено конкурс на службу в поліції для зайняття 65 вакантних посад середнього та молодшого складу поліції по територіальних підрозділах поліції Дніпропетровської області.
17 Березня, 2021 р., 08:45
У рамках кампанії декларування доходів громадян та е-декларування особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, фізична особа  – платник податків може отримати Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, скориставшись Електронним кабінетом (http://cabinet.tax.gov.ua).
16 Березня, 2021 р., 13:57
17 березня 2021 року з 10.00 год. в приміщенні Верхівцевської міської ради буде здійснюватися виїздний прийом громадян спеціалістами відділу обслуговування громадян №10 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області.
04 Березня, 2021 р., 08:18
Якщо людина обвинувачена у вчиненні злочину середньої тяжкості або тяжкого злочину, за який нижня межа санкції не перевищує п'ять років позбавлення волі, працівник пробації має зібрати інформацію про обвинуваченого та відобразити її у спеціальному документі. Цей документ називається досудова доповідь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь