Новини Верхівцевської міської ради

22 Лютого, 2021 р., 12:34
При виконавчому комітеті Верхівцевської міської ради  фахівцем із соціальної роботи оформляються усі види соціальної допомоги, компенсації та пільги, а саме:
18 Лютого, 2021 р., 14:51
20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.
08 Лютого, 2021 р., 15:10
Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області інформує про зміну номеру телефону "гарячої" лінії відділу обслуговування громадян № 10 (сервісний центр Верхньодніпровськ) управління обслуговування громадян (05658) 6 00 45
08 Лютого, 2021 р., 15:03
У Києві стартував всеукраїнський форум «Коронавірус: виклики та відповіді». Три дні експерти говоритимуть про вакцинацію, план з приборкання пандемії та відновлення економіки.
20 Січня, 2021 р., 10:50
Кожного року 22 січня у річницю проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки ми відзначаємо День Соборності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь