Новини Верхівцевської міської ради

10 Квітня, 2024 р., 09:30
На Дніпропетровщині презентували збірку для військових та їхніх сімей. Правовий посібник допоможе захисникам і захисницям розібратися, як взаємодіяти з командуванням. Правильно написати рапорт чи заяву. А рідні загиблих оборонців можуть дізнатися, як отримати грошову допомогу. Про це повідомили під час брифінгу в ОВА.
09 Квітня, 2024 р., 13:39
Фінішувала реєстрація на національний мультипредметний тест. В області подали заявки на участь понад 15,8 тис випускників. А 14 школярів регіону стали переможцями Всеукраїнських учнівських олімпіад. Про це під час брифінгу розповіла заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай.
09 Квітня, 2024 р., 08:30
Ми, українці, такі сильні. Вночі обстріли, вдень робота. Потім — стрічка новин та вечеря з родиною. Навіть з’явилася нова приказка: «Тривога в місті — не причина перенесення дедлайнів». І так вже понад 2 роки.
08 Квітня, 2024 р., 13:19
На розгляд винесли три закупівлі. Кожна із перевищенням вартості у понад мільйон гривень. Аби прийняти зважене рішення до діалогу залучили й замовників. Попросили обґрунтувати ціну, яку ті готові сплачувати за товари та послуги. 
08 Квітня, 2024 р., 09:18
«Дата» – кримський татарин, кадровий військовий, офіцер. З 2017 року він захищає Україну від російських загарбників зі зброєю в руках, виборюючи звільнення рідного Криму.
05 Квітня, 2024 р., 15:32
З метою упередження фактів отруєння бджіл, повідомляємо всіх зацікавлених осіб, що в період з 07 по 12 квітня 2024 року з 09:00 до 21:00 год. ТОВ "Любомирівка-Агро" буде проводити роботи по внесенню засобів захисту рослин на земельних ділянках, які знаходяться в оренді цього підприємства в межах с-ща Соколівка.
05 Квітня, 2024 р., 13:29
Обласний молодіжний центр презентуватиме план на 2024 рік. Запрошують працівників громадських організацій та місцевого самоврядування. Представлять стратегію розбудови та розвитку мережі молодіжних осередків в регіоні. Про це стало відомо під час брифінгу у Дніпропетровській ОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь