Новини Верхівцевської міської ради

04 Липня, 2024 р., 08:51
"Якщо ми підтримуємо стосунки з ветеранами і залучаємо їх до спільних справ, це суттєво зменшує вірогідність виникнення ПТСР".
03 Липня, 2024 р., 16:26
Комунікаційна податкова платформа – взаємодія з бізнесом та громадськістю в ефективному форматі
03 Липня, 2024 р., 15:55
На час воєнного стану для забезпечення безперебійної роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, а також критично важливих підприємств Уряд запровадив систему бронювання. Вона дозволяє ключовим працівникам отримати бронювання. 
03 Липня, 2024 р., 15:30
Сонячне випромінювання несе чимало ризиків для людини: сонячні опіки, сонячні удари, теплові ураження. Незалежно від віку і статі, сонячне проміння може спричинити й рак шкіри.
03 Липня, 2024 р., 13:42
До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!  У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся, як долучитися до Резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України (далі - Резерв) та, надалі, мати можливість стати державним службовцем.
03 Липня, 2024 р., 11:38
Загальнодоступна мережа Wi-Fi – це мережа, до якої можуть підключатися різні користувачі без необхідності вводити пароль або ідентифікувати себе. Такі мережі зазвичай доступні в громадських місцях, наприклад, у кафе, готелях, аеропортах, торгових центрах, бібліотеках тощо. Загальнодоступні мережі Wi-Fi не захищені належним чином, тому зловмисники, перебуваючи в одній мережі з іншими користувачами, можуть перехоплювати дані банківських карток, паролі, повідомлення та інші конфіденційні дані. Метою зловмисників зазвичай є здійснення кібератак, зламу акаунтів, викрадення коштів на рахунках тощо.
03 Липня, 2024 р., 09:47
Інколи треба просто дозволити собі трохи подуркувати. Без поважних інструкцій, будь-де, так, ніби тобі знову сім.
02 Липня, 2024 р., 16:47
Співпраця органів влади, бізнесу та організацій громадянського суспільства – наріжний камінь функціонування будь-якої сучасної держави. Повномасштабна війна лише збільшує кількість викликів, на які можливо відповісти виключно у співпраці між різними секторами. Розкажіть про свою історію співпраці з представниками інших секторів заради спільної справи. Які важливі проєкти допомогла реалізувати така взаємодія?
02 Липня, 2024 р., 08:51
Улітку розпочинається сезон активності плазунів. У квітні й травні було зареєстровано 31 звернення по медичну допомогу через ураження зміїною отрутою – серед постраждалих троє дітей до 17 років. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь