Оголошення

25 Березня, 2021 р., 08:48
Відповідно до вимог ст.16 Бюджетного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 12  січня 2011 № 6  «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках» зі змінами, згідно з рішенням Верхівцевської міської ради від 19.03.2021р   № 139-8/VIII «Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитному  рахунку в банку»,  фінансово-економічний  відділ  Верхівцевської міської ради повідомляє про намір розміщення тимчасово вільних коштів бюджету Верхівцевської  міської територіальної громади на вкладних (депозитних) рахунках в установах банків, в яких держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу та/або голосів та до яких протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.
24 Березня, 2021 р., 15:23
Повідомлення про оголошення конкурсу
11 Березня, 2021 р., 15:33
10.03.2021р. на засіданні конкурсної комісії міської ради, на підставі розгляду поданих документів, обговоривши результати іспиту та отриманих відповідей, визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради.
04 Березня, 2021 р., 08:24
03.03.2021р. на засіданні конкурсної комісії міської ради, на підставі розгляду поданих документів, обговоривши результати іспиту та отриманих відповідей, визначено переможців конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхівцевської міської ради.
02 Березня, 2021 р., 11:27
26.02.2021р. на засіданні конкурсної комісії міської ради, на підставі розгляду поданих документів, обговоривши результати іспиту та отриманих відповідей, визначено переможцяконкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії з питань цивільного захисту населення.
23 Лютого, 2021 р., 10:15
Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору», рішення виконавчого комітету Верхівцевської міської ради від 17.02.2021 № 44 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Центру надання соціальних послуг Верхівцевської міської ради» Верхівцевська міська рада оголошує конкурс на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Верхівцевської міської ради».
23 Лютого, 2021 р., 10:10
Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 200 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника надавача соціальних послуг державного/комунального сектору» Верхівцевська міська рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Верхівцевської міської ради».  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь