Новини Верхівцевської міської ради

06 Березня, 2024 р., 09:13
Оновили сервіс на порталі Дія — пришвидшили процес подання заяви про отримання субсидії на оплату комунальних послуг, газу та палива. Відтепер її можна подати за 10 хвилин, оскільки більшість документів автоматично підтягуються з реєстрів. Раніше процес тривав близько пів години. Спрощена заява стала можлива завдяки меншій кількості полів для заповнення даних — 7 замість 21. 
06 Березня, 2024 р., 09:10
В Україні діє перший портал повідомлень про матеріали, пов’язані із сексуальним насильством над дітьми в мережі, — StopCrime.  Повідомити про можливий злочин на тему сексуального насильства над дітьми в інтернеті можна за посиланням: https://stopcrime.ua/net-crime 
06 Березня, 2024 р., 09:05
 Стартує новий грантовий конкурс для підприємців від «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу». 
05 Березня, 2024 р., 13:28
Кам’янське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області повідомляє. Надійшло повідомлення від Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області №Вн-1072/2.3-24 від 01.03.2024, що на території Дніпропетровської області, Синельниківського району, Васильківської ОТГ в мисливських угіддях поряд з с. Дебальцеве встановлено лабораторно підтверджений випадок африканської чуми свиней (АЧС) за результатами дослідження патологічного (біологічного) матеріалу від 9 голів свиней-методом ПЛР за №000560 п.м./24 від 01.03.2024.
05 Березня, 2024 р., 11:35
Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було сворено автошколи для осіб з інвалідністю.
05 Березня, 2024 р., 11:33
В Україні запустили другу хвилю підтримки бізнесу від ЄС та Німеччини. Подати заявку можна до 24 лютого. Загалом партнери профінансують 100 грантів на 10 тис євро кожен. Про деталі програми розповіли в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОВА. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь