Новини Верхівцевської міської ради

26 Лютого, 2024 р., 10:32
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє.
24 Лютого, 2024 р., 07:44
Під надуманим приводом захисту російськомовного населення в нашій державі від уявних утисків і обмежень кремль насправді поставив за мету знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність.
23 Лютого, 2024 р., 15:46
В зв’язку з економічними труднощами в Україні в багатьох населених пунктах Кам’янського району набула масовості несанкціонована торгівля продуктами тваринного і рослинного походження, адже ціни на продукти на стихійних (незаконних) ринках нижчі ніж на офіційних ринках та в магазинах, але і ризик отруїтися або захворіти від споживання придбаної продукції на таких ринках значно вищий. Гарантії якості вам ніхто не надасть, відповідальність в разі завдання шкоди вашому здоров’ю майже ніхто не понесе. Тому споживати таку продукцію (їжу) можна тільки на свій розсуд та ризик. 
23 Лютого, 2024 р., 15:02
На війні, кажуть ветерани, все чітко і зрозуміло: є свої і вороги, є "чорне" і "біле", є накази і конкретні задачі. У цивільному житті, яке для них іноді починається з чистого аркуша, постійно змінюються події, щось виходить з ладу, ламаються плани, а люди підводять. Це дратує і вибиває з колії, до того ж часто спрацьовує загострене почуття справедливості, яке посилює негативні емоції.
22 Лютого, 2024 р., 13:12
Навʼязливі думки про щось погане чи обтяжливі спогади — теж привід звернутися до спеціаліста або сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP. Особливо, якщо вони виснажують уже тривалий час.
22 Лютого, 2024 р., 10:39
Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю
22 Лютого, 2024 р., 09:13
Цьогоріч 56 аграріїв регіону скористалися урядовою програмою «Доступні кредити 5-7-9». Загалом вони взяли позик на понад 242 млн грн. Область серед лідерів за кількістю укладених договорів. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь