Новини Верхівцевської міської ради

04 Березня, 2024 р., 15:26
Служба Безпеки України нагадує, що зйомка та оприлюднення фото- і відеоматеріалів щодо діяльності Збройних Сил України, інших військових формувань, наслідків ворожих обстрілів, роботи об’єктів критичної інфраструктури, будівель органів влади та соціально значимих підприємств є злочином, який передбачає покарання до 12 років позбавлення волі.
04 Березня, 2024 р., 13:14
Говорити про ментальне здоров’я соромно для 44% молоді в різних країнах світу, зокрема й в Україні. Ще 38% вважають, що такі розмови занадто схвилювали б їхню сім’ю та друзів.
04 Березня, 2024 р., 09:39
У Дніпрі переглянули тендер на благоустрій міста вартістю 81,8 млн грн. Сталося це після засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». Суму закупівлі скоротили більш ніж вполовину. Про це повідомив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. 
01 Березня, 2024 р., 08:11
Коли близька людина йде на фронт — це стрес для всієї родини. Страх утрати, постійні тривога і втома — усе це накопичується, виснажує і може призводити до порушень ментального здоровʼя.
29 Лютого, 2024 р., 13:15
Грошова допомога від держави – на запуск чи розвиток власної справи. В регіоні схвалили вже понад 600 грантів. Один з них отримав пан Богдан з Дніпра. Він відкрив виробництво, яке відшиває військову амуніцію та форму. 
29 Лютого, 2024 р., 11:17
Памʼятаємо, що ви любите вправи на усвідомленість (або ж майндфулнес). Це справді класний інструмент боротьби зі стресом і тривожністю — водночас приємний і доступний, де б ми не були. Головне — зосередитися на моменті «тут і зараз» та залучити якомога більше органів чуття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь