Новини Верхівцевської міської ради

25 Січня, 2024 р., 11:11
Депутат Дніпропетровської обласної ради КОНОНЕНКО Сергій Вікторович, вручив почесну відзнаку голови Дніпропетровської обласної ради ЛУКАШУКА Миколи Васильовича та почесний знак Федерації Валейболу України ІІ ступеню міському голові Михайлу Івановичу СВІТЛИКУ.
25 Січня, 2024 р., 11:02
Вчора на сесійному засіданні  депутати Верхівцевської міської ради заслухали звіт прокурора Жовтоводської окружної прокуратури Віталія ГЕНИКА.
25 Січня, 2024 р., 11:00
Підприємці Дніпропетровщини можуть долучитися до проєкту із розробки експортних стратегій. Пропозиція для виробників пакувальних матеріалів, косметики, харчових добавок. Планують обрати 25 компаній. Досвідчені консультанти нададуть їм індивідуальний супровід. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 
24 Січня, 2024 р., 09:29
Підступні ворожі обстріли несуть не лише руйнування та загрозу фізичному здоров’ю, а й сильний стрес, здатний змінювати життя людей, які опинилися в епіцентрі лиха. Щоразу у новинах ми чуємо про потерпілих, які зазнали гострої реакції на стрес. І події цього ранку, на жаль, не виключення.
23 Січня, 2024 р., 13:31
В Україні зареєстровано чотири випадки, захворювання на грип птиці (РНК вірусу грипу типу А субтипу H5N1) в трьох областях: Чернівецька, Сумська, Рівненська. Зауважуючи на аномально теплу зиму та початок міграції птахів який вже розпочався існує ризик занесення збудника грипу птиці з дикими перелітними птахами з небезпечних країн як на та територію області такі і на територію Кам’янського району. 
22 Січня, 2024 р., 16:35
Сьогодні в приміщенні Верхівцевської міської ради в присутності Верхівцевського міського голови Михайла Світлика, дільничний офіцер поліції ВП № 3 Кам'янського РУП капітан поліції Іщук Сергій Сергійович відзвітував про стан дотримання правопорядку на поліцейській дільниці, вжиті заходи із запобігання правопорушенням та результати діяльності на території обслуговування.
22 Січня, 2024 р., 13:23
На Дніпропетровщині відзначили День Соборності України. Зранку в обласному центрі біля пам’ятника молодому Тарасу Шевченку провели урочистості. Зібралися представники влади, силового блоку, громадськість. Студенти коледжу культури провели патріотичний флешмоб. 
22 Січня, 2024 р., 09:27
Тривожність і відчуття напруги в тілі — основні наслідки тривалого стресу, згідно з останнім дослідженням Gradus Research за жовтень 2023 року. Ці симптоми — вагома причина звернутися до спеціаліста або свого сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP і тепер може надавати підтримку з ментального здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь