Новини Верхівцевської міської ради

29 Січня, 2024 р., 08:44
29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.
27 Січня, 2024 р., 08:14
27 січня у всьому світі згадують жертв найжорстокішого масового геноциду усіх часів і засвідчують прагнення до боротьби з антисемітизмом, расизмом та всіма іншими формами насилля.
26 Січня, 2024 р., 15:23
За ініціативи Верхівцевського міського голови Михайла СВІТЛИКА було організовано збір коштів серед керівництва та працівників відділів міської ради для придбання таких необхідних нашим захисникам дронів.
26 Січня, 2024 р., 11:46
Сьогодні Верхівцевський міський голова Михайло СВІТЛИК отримав лист зі словами вдячності від начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Майї БРЕСЛАВСЬКОЇ. Дякуємо за визнання наших спільних досягнень та високо цінуємо цей позитивний відгук.
26 Січня, 2024 р., 11:41
“Розвідка – це не лише бойові виходи, контактні бої чи штурми. Я той розвідник, який аналізує зйомку з наших БПЛА та передає цілі для вогневого ураження іншим підрозділам”, – розповідає про свою роботу розвідник Бригади “Рубіж” Крук.
26 Січня, 2024 р., 11:38
Мікро-, малі та середні підприємства з Дніпропетровщини можуть отримати грант – 10 тис євро. Дедлайн подачі заявок – 11 лютого. Про це повідомили в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОВА.
25 Січня, 2024 р., 16:51
Дніпропетровська ОВА проводить анкетування серед переселенців. Питають, зокрема, в яких умовах людина проживає, чи потрібні їй соціальні послуги. Є можливість залишити свої побажання та пропозиції. 
25 Січня, 2024 р., 11:45
Ментальне здоров’я є невід’ємним від фізичного. Тож наразі тисячі українських медиків первинної ланки, зокрема й сімейні лікарі, проходять навчання за програмою ВООЗ mhGAP.
25 Січня, 2024 р., 11:11
Депутат Дніпропетровської обласної ради КОНОНЕНКО Сергій Вікторович, вручив почесну відзнаку голови Дніпропетровської обласної ради ЛУКАШУКА Миколи Васильовича та почесний знак Федерації Валейболу України ІІ ступеню міському голові Михайлу Івановичу СВІТЛИКУ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь