Новини Верхівцевської міської ради

19 Лютого, 2024 р., 15:48
Житлова субсидія є державною соціальною допомогою вразливим категоріям осіб і у процесі її отримання є свої правила та вимоги. Дізнаємося відповіді на питання, які допоможуть зібрати потрібні документи для отримання субсидії та визначити оптимальний спосіб їх подання. Цією інформацією з нами поділився начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Юрій Козак
19 Лютого, 2024 р., 11:05
Щоб бути норм, треба звикнути, що деякі речі — теж норм, і не варто їх соромитися. Бережіть себе
16 Лютого, 2024 р., 11:22
Довіра до фахового погляду на ментальне здоров'я зросла на 12%. Про це свідчать результати другої хвилі дослідження компанії Gradus у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».
16 Лютого, 2024 р., 10:35
Шановні мешканці громади! На виконання заходів, передбачених Планом проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням щодо правил життєдіяльності та поведінки в умовах надзвичайних ситуацій та воєнного стану у 2024 році, пропонуємо ознайомитися з Пам`яткою, підготовленою Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення Дніпропетровської області на тему:
16 Лютого, 2024 р., 08:24
Область обирає спортивний талісман. Він підтримуватиме завзяття команд-учасників проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Мешканців регіону запрошують взяти участь у голосуванні. 
15 Лютого, 2024 р., 16:22
Шановні мешканці громади! На виконання заходів, передбачених Планом проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням щодо правил життєдіяльності та поведінки в умовах надзвичайних ситуацій та воєнного стану у 2024 році, обов`язково ознайомтеся з Пам`яткою, підготовленою Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності населення Дніпропетровської області на тему:
15 Лютого, 2024 р., 11:39
Вже 35-та річниця виводу військ. Саме в цей день у 1989 році з Афганістану вийшли останні підрозділи військ колишнього СРСР.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь