Новини Верхівцевської міської ради

29 Червня, 2023 р., 19:24
Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій ЛИСАК: "Проводимо на Дніпропетровщині масштабні навчання з цивільного захисту. Серед учасників – очільник МВС Ігор Клименко. За сценарієм, росіяни вчинили терористичний акт на ЗАЕС, в повітрі – радіоактивні викиди.
29 Червня, 2023 р., 16:19
Країна-терористка — російська федерація не дотримується жодних законів та правил ведення війни. Підрив Каховської ГЕС – чергове підтвердження цих слів. Ризик того, що росіяни вчинять черговий теракт – на Запорізькій АЕС – залишається високим, тож не завадить знати, що робити у разі, якщо у вашій місцевості трапилася радіаційна аварія. 
29 Червня, 2023 р., 16:15
Жителям області розповіли про йодну профілактику на випадок радіаційної загрози. Вона може знадобитися у разі аварії на Запорізькій АЕС. Фахівці роз’яснили, кому та для чого потрібно її проводити. А головне, як правильно це робити.  
29 Червня, 2023 р., 13:17
Інспектори проводять рейди на офіційних і стихійних ринках регіону. Виявили три порушення у Синельниківському та Криворізькому районах. Про це повідомили під час брифінгу в обласній військовій адміністрації. 
29 Червня, 2023 р., 07:33
Іноді ви пишете: «Мені погано, але чоловік каже, що в мене просто забагато вільного часу». Іноді зізнаєтеся, що не звертаєтеся по допомогу, адже боїтеся осуду близьких. А іноді вважаєте, що ваші проблеми назвуть смішними «бо є ті, кому зараз гірше».
28 Червня, 2023 р., 17:34
29 та 30 червня на Дніпропетровщині відбуватимуться масштабні навчання. Відпрацюють алгоритм дій у випадку надзвичайної ситуації на Запорізькій АЕС. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 
28 Червня, 2023 р., 11:27
Нині добровольці з цих гвардій проходять навчання та обороняють Україну на полі бою. Про це розповів в ефірі марафону "Єдині новини" речник Нацгвардії України Руслан Музичук.
28 Червня, 2023 р., 08:25
Саме 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила нову Конституцію — документ, що став першою основою для самостійної та незалежної української держави. Це був величезний крок вперед, який закріпив правові основи незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України. Цей день символізує нашу національну гордість та сильне прагнення до правової держави, демократії та справедливості.
27 Червня, 2023 р., 13:13
Що робити найперше у випадку теракту на ЗАЕС. До яких вказівок дослухатися. Про екстрені дії у разі загрози розповіли у Дніпропетровській ОВА. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь