Новини Верхівцевської міської ради

21 Червня, 2023 р., 10:25
Шановні платники! Комунікаційна податкова платформа працює! Податкова служба продовжує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності та використовує результативні формати співпраці з платниками.
20 Червня, 2023 р., 09:29
Війна триває, Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.
20 Червня, 2023 р., 09:21
Тривога. Це те що супроводжує кожного Українця вже понад рік. Це відчуття з яким ми прокидаємось і засинаємо. Тривожні новини, загроза обстрілів, страх за близьких.
20 Червня, 2023 р., 09:14
 Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 
19 Червня, 2023 р., 13:48
Мешканці Дніпропетровщини можуть звертатися щодо захисту своїх прав і свобод до Омбудсмана. А ще – до його Секретаріату та регіонального представника. Як це зробити – далі. 
19 Червня, 2023 р., 08:44
Уявіть, що поруч із вами завжди є персональний коуч з ментального здоров’я — він і про стрес роз’яснить на пальцях, і допоможе правильно подихати, коли забракне повітря. А якщо тривога не дасть заплющити очей, коли стемніє — розповість історію або заколише звуками дощу.
16 Червня, 2023 р., 08:41
Тут демобілізованих оборонців навчатимуть цивільним професіям. А ще – готуватимуть помічників ветеранів, які допомагатимуть воїна адаптуватися до мирного життя.
15 Червня, 2023 р., 15:01
«Учасники мають підготувати есе або малюнок. Своїми роботами – привернути увагу до порушення прав дітей і молоді внаслідок збройної агресії Росії. А ще – відобразити важливість дружби України і Європейського Союзу, формування демократичних, європейських цінностей», – зазначила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина.    

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь