Новини Верхівцевської міської ради

07 Червня, 2023 р., 14:05
Шановні платники! Комунікаційна податкова платформа працює! Податкова служба продовжує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності та використовує результативні формати співпраці з платниками.
07 Червня, 2023 р., 10:31
До Херсонської області прибув зведений загін ДСНСників з Дніпропетровщини. Майже 100 надзвичайників допомагають з евакуацією мешканців із вулиць та будинків, які затопило через підрив окупантами Каховської ГЕС. На підмогу фахівцям – 37 одиниць техніки. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 
07 Червня, 2023 р., 10:29
Дніпропетровській області повідомляє, що серед найбільш поширених хвороб, до якої сприятлива птиця, особливо та, що утримуються у приватних господарствах, є хвороба Ньюкасла.
07 Червня, 2023 р., 09:54
Знову день тривожних новин. Але спробуємо зупинити тривогу, що ходить по колу в голові і не приносить жодної користі. «Дістанемо» її із себе, роздивимося та покладемо поряд.
07 Червня, 2023 р., 09:48
Г Р И Б И - це цінний харчовий продукт. Період вегетації грибів в Україні досить тривалий: від травня до листопада, тобто складає майже 6 місяців. Однак необхідно враховувати той факт, що різні методи обробки грибів (маринування, засолка, сушка, теплова кулінарна обробка тощо) у більшості випадків не руйнують їхніх отрут. У зв’язку з цим необхідно знати та дотримуватись таких профілактичних заходів:
06 Червня, 2023 р., 15:23
Навіть в умовах війни Україна продемонструвала своє прагнення покласти край насильству щодо жінок і домашньому насильству, ратифікувавши Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами. Гендерно зумовлене насильство вчиняють саме через гендер людини. Це крайній вияв дискримінації за ознакою статі. Страждають від гендерно зумовленого насильства переважно жінки. Одна з найголовніших причин такого насильства — це гендерна нерівність у суспільстві, де чоловіки зловживають своєю владою щодо жінок.
06 Червня, 2023 р., 09:32
Після початку повномасштабного вторгнення психологічний стан населення України різко погіршився. Згідно з останнім соціологічним опитуванням, понад 90% українців мають хоча б один із симптомів тривожних розладів, а 40-50% потребують психологічної підтримки різної інтенсивності. При цьому 66% українців навіть не знають, куди вони могли б звернутися по допомогу в разі необхідності. Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», створена за ініціативою першої леді Олени Зеленської, покликана це змінити. 
05 Червня, 2023 р., 13:46
Українські військові, які увійшли до складу Гвардії наступу, проходять бойове злагодження, також триває їхнє оснащення та бойова підготовка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь