Новини Верхівцевської міської ради

01 Травня, 2023 р., 10:18
Правонаступником Фонду соціального страхування України з 01 січня 2023 року є Пенсійний фонд України, який відтепер виконує функції у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування, в тому числі проводить профілактику нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.
01 Травня, 2023 р., 09:44
1 травня в низці країн світу відзначають День праці, який також називають Днем міжнародної солідарності трудящих. 
28 Квітня, 2023 р., 15:39
Щороку 28 квітня Україні відзначається День охорони праці. Цьогоріч, він присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.
27 Квітня, 2023 р., 13:58
Шановні мешканці Верхівцевської територіальної громади! З болем та скорботою повідомляємо вам про загибель нашого земляка, верховчанина, мужнього воїна ЗСУ ГАСПАРЯНА Сергія Сергійовича, 1989 року народження.
27 Квітня, 2023 р., 13:54
Сьогодні провідним юристом Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні Максимом ГОЛТВЯНИЦЬКИМ та параюристом Тетяною РЕБРОВОЮ було проведено інформаційну сесію для внутрішньо переміщених осіб, що мешкають на території Верхівцівської громади з метою інформування щодо їхніх прав.
27 Квітня, 2023 р., 11:54
Розробку та впровадження програми координує Міністерство охорони здоров’я України у тісній взаємодії з українськими та міжнародними фахівцями. Ініціатива реалізується за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ).
27 Квітня, 2023 р., 11:48
Головне бажання українців цього року – Перемога. Завдяки партнерам і союзникам ми нарощуємо свою військову потугу. Снаряди, зброя, танки, обладнання – ця допомога щоразу зростає. Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України.
26 Квітня, 2023 р., 15:35
Рівно 37 років тому трапилася одна з найбільших техногенних катастроф в історії людства — аварія на Чорнобильській АЕС. Внаслідок трагедії загинуло понад 100 тисяч людей, ще більше отримали небезпечні дози опромінення, десятки тисяч змушені були назавжди покинути свої домівки. Сьогодні ми вшановуємо пам’ять усіх постраждалих та згадуємо подвиг ліквідаторів наслідків аварії, які ціною власного життя рятували інших.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь