Новини Верхівцевської міської ради

09 Травня, 2023 р., 08:51
Повномасштабне вторгнення рф в Україну, поміж усього іншого, завдає колосальний вплив на психічне здоров’я українців. І зараз особливо важливо зосередитися на відновленні людського ресурсу і наданні необхідної громадянам психосоціальної підтримки.
08 Травня, 2023 р., 20:05
Відзавтра щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу Україна відзначатиме День Європи. Відповідний Указ Президента України підписав Володимир Зеленський.
08 Травня, 2023 р., 16:33
Громадська організація "ПРО Вімен ЮА" реалізовує проєкт з організації безкоштовного онлайн-інтенсиву “Від Слів до Дій vol.3: українська армія edition” для екскомбатанток, жінок-військових та членкинь родин військових. Проєкт реалізується у співпраці з бюджетною установою “Український 
08 Травня, 2023 р., 15:33
Сьогодні, 08 травня, міський голова Михайло СВІТЛИК разом з керівниками виконавчих органів Верхівцевської міської ради, працівниками закладів освіти та культури громади, взяв участь в урочистостях з нагоди Дня пам'яті та примирення. Покладання квітів та вшанування пам’яті загиблих відбувалося в м.Верхівцеве, с-щі Соколівка, с.Широке, с.Малоолександрівці.
08 Травня, 2023 р., 12:37
Сільгоспвиробникам Дніпропетровщини безкоштовно надають насіння кукурудзи. Посівний матеріал отримають більш ніж 90 аграріїв. Така допомога – від американських партнерів. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 
08 Травня, 2023 р., 08:53
Стрес — це нормальна реакція на ненормальну, кризову ситуацію. Кожна людина може переживати стрес, але його симптоми часто залишаються непоміченими, наприклад:
08 Травня, 2023 р., 07:34
Відзначати День памʼяті та примирення 8 травня – європейська традиція памʼятання про Другу світову війну, яку українська держава послідовно впроваджує після Революції гідності. Запроваджуючи цю пам’ятну дату, Україна прагнула доєднатися до європейської традиції відзначення перемоги у Другій світовій війні, пошанування всіх борців із нацизмом та жертв війни. 
05 Травня, 2023 р., 11:35
Уряд розширив проєкт «єРобота» та запускає нові грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь