Новини Верхівцевської міської ради

26 Лютого, 2024 р., 11:58
Шановні мешканці Кам’янського району! 
26 Лютого, 2024 р., 11:11
Турбота про ментальне здоровʼя — це не тільки про психологів і терапію, це й про любов до себе та час для себе. Ми звикли відкладати це на міфічне «потім», але ще не пізно позбутися поганої звички.
26 Лютого, 2024 р., 10:32
Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання статті 289 Податкового кодексу України повідомляє.
24 Лютого, 2024 р., 07:44
Під надуманим приводом захисту російськомовного населення в нашій державі від уявних утисків і обмежень кремль насправді поставив за мету знищити військовим шляхом українську державу та ідентичність.
23 Лютого, 2024 р., 15:46
В зв’язку з економічними труднощами в Україні в багатьох населених пунктах Кам’янського району набула масовості несанкціонована торгівля продуктами тваринного і рослинного походження, адже ціни на продукти на стихійних (незаконних) ринках нижчі ніж на офіційних ринках та в магазинах, але і ризик отруїтися або захворіти від споживання придбаної продукції на таких ринках значно вищий. Гарантії якості вам ніхто не надасть, відповідальність в разі завдання шкоди вашому здоров’ю майже ніхто не понесе. Тому споживати таку продукцію (їжу) можна тільки на свій розсуд та ризик. 
23 Лютого, 2024 р., 15:02
На війні, кажуть ветерани, все чітко і зрозуміло: є свої і вороги, є "чорне" і "біле", є накази і конкретні задачі. У цивільному житті, яке для них іноді починається з чистого аркуша, постійно змінюються події, щось виходить з ладу, ламаються плани, а люди підводять. Це дратує і вибиває з колії, до того ж часто спрацьовує загострене почуття справедливості, яке посилює негативні емоції.
22 Лютого, 2024 р., 13:12
Навʼязливі думки про щось погане чи обтяжливі спогади — теж привід звернутися до спеціаліста або сімейного лікаря, який пройшов навчання за програмою ВООЗ mhGAP. Особливо, якщо вони виснажують уже тривалий час.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь