Новини Верхівцевської міської ради

18 Жовтня, 2017 р., 11:44
27 жовтня  2017 року о 14.00 годині в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться засідання чергової  15-ї сесії Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:
17 Жовтня, 2017 р., 16:10
День захисника України – досить нове свято, яке ми вперше відзначили тільки в 2015 році. 14 жовтня – це дуже важливе релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Саме в цей день українські козаки обирали кошового отамана, а після 14 жовтня став Днем українського козацтва. І саме тому було вирішено, що День захисника України відзначатиметься 14 жовтня.
13 Жовтня, 2017 р., 11:42
Метою проведення Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього» є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння розвитку у дітей вміння висловлювати свою точку зору засобами художньої творчості.
13 Жовтня, 2017 р., 11:38
Метою проведення Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього» є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння розвитку у дітей вміння висловлювати свою точку зору засобами художньої творчості.
26 Вересня, 2017 р., 13:29
Останнім часом почастішали випадки, коли невідомі особи телефонують суб`єктам господарювання, представляються керівниками або співробітниками Кам’янської об`єднаної державної податкової інспекції та вимагають надання грошової винагороди (в т.ч. і в безготівковій формі).
20 Вересня, 2017 р., 15:11
Верхівцевську міську лікарню капітально відремонтують обласним коштом – замінять покрівлю та систему опалення, утеплять фасад. Будівля давно потребувала оновлення – вже у наступному році мешканці Верхівцевого матимуть осучаснений медзаклад. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.
20 Вересня, 2017 р., 15:04
Педагогіка – справа всього її життя. Від піонервожатої – до директорки школи. Такий шлях в омріяній з дитинства професії довжиною у майже півстоліття пройшла Людмила Воронцова – дівчинка із простої сім’ї залізничника з Верхівцевого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь