Новини Верхівцевської міської ради

26 Травня, 2017 р., 11:00
    Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради VIІ скликання відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:   - Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік;   - Про внесення змін до програм розвитку дошкільних навчальних закладів та закладів культури Верхівцевської територіальної громади;   - Питання регулювання земельних відносин;   - Питання, які випливають з вимог законодавства.
26 Травня, 2017 р., 09:03
09 червня 2017 року  о 14.00 в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться чергова  тринадцята сесія Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради VIІ скликання відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:   - Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік;   - Про внесення змін до програм розвитку дошкільних навчальних закладів та закладів культури Верхівцевської територіальної громади;   - Питання регулювання земельних відносин;   - Питання, які випливають з вимог законодавства.
10 Травня, 2017 р., 11:30
Кам’янська ОДПІ інформує, шо Університет державної фіскальної служби України (м. Ірпінь, Київська область) ініціює проведення Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього», метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, допомога учням реалізувати творчі здібності.
25 Квітня, 2017 р., 10:44
Безкоштовні ліки від гіпертонії, цукрового діабету та астми доступні вже у 210 аптеках регіону. Як повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Олена Лугова, їх можна отримати за рецептом від сімейного лікаря. «В області впроваджується урядова програма – пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом другого типу та бронхіальною астмою можуть отримувати в аптеках безкоштовні ліки. Для цього треба звернутися за рецептом до свого сімейного лікаря», – розповіла Олена Лугова. Сімейний лікар може виписати рецепт на 157 препаратів різної вартості. При цьому пацієнт має можливість обрати як вітчизняні, так і закордонні медикаменти. За дороговартісні ліки людині все ж доведеться сплатити мінімальну суму. «Наприклад, ліки коштують 74 гривні 50 копійок. Пацієнт може сплатити лише 50 копійок. Решту компенсує держава», – зазначила Олена Лугова. У планах ДніпроОДА – залучити до урядової програми «Доступні ліки» всі 400 аптек Дніпропетровщини. Робота у цьому напрямку триває, наголосила Олена Лугова. Вартість препаратів аптекам компенсує держава. Дніпропетровщині з цією метою виділили 41,8 мільйонів гривень.
25 Квітня, 2017 р., 09:25
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що Державна фіскальна служба України (далі – ДФС) на офіційному веб-порталі за посиланням http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/214641.html повідомила про зміну деяких рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) у зв’язку з реорганізацією територіальних органів ДФС.
25 Квітня, 2017 р., 09:20
Видання «Вісник. Рейтинг» вперше оприлюднило ТОП - 100 найбільших компаній України зі сплати податків за 2016 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь