Новини Верхівцевської міської ради

07 Серпня, 2017 р., 09:34
Жителів Дніпропетровщини запрошують на міні-виставку «Один сонячний день у музеї». Попри відсутність вікон у будівлі, відвідувачам обіцяють справжню сонячну прогулянку, повідомили в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.
07 Серпня, 2017 р., 09:19
          Заробітна плата - одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Тож приховування громадянами своїх реальних доходів, виплата працедавцями заробітної плати в «конвертах» негативно впливає на наповнення бюджету.
28 Липня, 2017 р., 10:26
08 серпня  2017 року о 14.00 годині в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться засідання чергової  14-ї сесії Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:
26 Липня, 2017 р., 15:49
На Дніпропетровщині через спекотну погоду встановили п’ятий - найвищий - клас пожежної небезпеки. Розпалювати вогнища в лісах категорично заборонено, наголосили в управлінні цивільного захисту ДніпроОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь