Новини Верхівцевської міської ради

24 Лютого, 2017 р., 11:46
На виконання рішення Верхівцевської міської ради від 13.02.2017 р. № 164-11/VII "Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитному рахунку в банку", виконавчий комітет міської ради оголошує конкурс на розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на вкладних (депозитних) рахунках, серед банків, у яких держава прямо та/або опосередковано володіє 75 чи більше відсотками статутного капіталу та/або голосів та до яких протягом останнього року Національний банк не застосовував таких заходів впливу, як обмеження, зупинення чи припинення здійснення окремих видів операцій та віднесення банку до категорії проблемних або неплатоспроможних.
07 Лютого, 2017 р., 15:24
Дніпродзержинська ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області нагадує, що декларування доходів, отриманих фізичними особами – платниками податків у 2016 році, здійснюється за новою формою податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація), затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 15.09.2016 №821 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 02 жовтня 2015 року №859» (зареєстрований у Міністерстві юстиції України 11.10.2016 за №1349/29479).
02 Лютого, 2017 р., 11:56
13 лютого 2017 року  о 14.00 в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться чергова  одинадцята сесія Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання одинадцятої сесії міської ради VIІ скликання відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:   - Затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2016 рік;   - Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік;   - Про внесення змін до плану підготовки та прийняття регуляторних актів Верхівцевською міською радою;   - Питання регулювання земельних відносин;   - Питання, які випливають з вимог законодавства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь