Новини Верхівцевської міської ради

20 Вересня, 2017 р., 15:04
Педагогіка – справа всього її життя. Від піонервожатої – до директорки школи. Такий шлях в омріяній з дитинства професії довжиною у майже півстоліття пройшла Людмила Воронцова – дівчинка із простої сім’ї залізничника з Верхівцевого.
29 Серпня, 2017 р., 14:03
Верхньодніпровський районний центр зайнятості повідомляє, що станом на 28 серпня 2017 року на підприємствах Верхньодніпровського району актуальними являються наступні вільні робочі місця:
07 Серпня, 2017 р., 09:34
Жителів Дніпропетровщини запрошують на міні-виставку «Один сонячний день у музеї». Попри відсутність вікон у будівлі, відвідувачам обіцяють справжню сонячну прогулянку, повідомили в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.
07 Серпня, 2017 р., 09:19
          Заробітна плата - одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Тож приховування громадянами своїх реальних доходів, виплата працедавцями заробітної плати в «конвертах» негативно впливає на наповнення бюджету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь