Новини Верхівцевської міської ради

22 Червня, 2017 р., 13:37
Виконавчий комітет Верхівцевської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директора Верхівцевського будинку культури  та завідуючого Широківською сільською бібліотекою (0,5 шт. од.).
01 Червня, 2017 р., 13:59
З цієї нагоди сьогодні на Центральній площі міста Верхівцеве відбувся святковий захід за участю дитячих творчих колективів територіальної громади: танцювального колективу "Елегія", вокального ансамблю "Дзвіночки", вихованців Верхівцевського дошкільного навчального закладу "Теремок", духового оркестру та інших гуртківців Верхівцевського будинку дітей та юнацтва. 
26 Травня, 2017 р., 11:00
    Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради VIІ скликання відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:   - Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік;   - Про внесення змін до програм розвитку дошкільних навчальних закладів та закладів культури Верхівцевської територіальної громади;   - Питання регулювання земельних відносин;   - Питання, які випливають з вимог законодавства.
26 Травня, 2017 р., 09:03
09 червня 2017 року  о 14.00 в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться чергова  тринадцята сесія Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради VIІ скликання відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:   - Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік;   - Про внесення змін до програм розвитку дошкільних навчальних закладів та закладів культури Верхівцевської територіальної громади;   - Питання регулювання земельних відносин;   - Питання, які випливають з вимог законодавства.
10 Травня, 2017 р., 11:30
Кам’янська ОДПІ інформує, шо Університет державної фіскальної служби України (м. Ірпінь, Київська область) ініціює проведення Всеукраїнського інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього», метою якого є популяризація податкової та митної грамотності, допомога учням реалізувати творчі здібності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь