Новини Верхівцевської міської ради

07 Серпня, 2017 р., 09:34
Жителів Дніпропетровщини запрошують на міні-виставку «Один сонячний день у музеї». Попри відсутність вікон у будівлі, відвідувачам обіцяють справжню сонячну прогулянку, повідомили в управлінні культури, національностей і релігій ДніпроОДА.
07 Серпня, 2017 р., 09:19
          Заробітна плата - одна з головних економічних категорій, яка поєднує інтереси працівників, підприємців та держави і безпосередньо впливає на рівень життя населення. Тож приховування громадянами своїх реальних доходів, виплата працедавцями заробітної плати в «конвертах» негативно впливає на наповнення бюджету.
28 Липня, 2017 р., 10:26
08 серпня  2017 року о 14.00 годині в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться засідання чергової  14-ї сесії Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:
26 Липня, 2017 р., 15:49
На Дніпропетровщині через спекотну погоду встановили п’ятий - найвищий - клас пожежної небезпеки. Розпалювати вогнища в лісах категорично заборонено, наголосили в управлінні цивільного захисту ДніпроОДА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь