Новини Верхівцевської міської ради

25 Квітня, 2017 р., 10:44
Безкоштовні ліки від гіпертонії, цукрового діабету та астми доступні вже у 210 аптеках регіону. Як повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Олена Лугова, їх можна отримати за рецептом від сімейного лікаря. «В області впроваджується урядова програма – пацієнти з серцево-судинними захворюваннями, цукровим діабетом другого типу та бронхіальною астмою можуть отримувати в аптеках безкоштовні ліки. Для цього треба звернутися за рецептом до свого сімейного лікаря», – розповіла Олена Лугова. Сімейний лікар може виписати рецепт на 157 препаратів різної вартості. При цьому пацієнт має можливість обрати як вітчизняні, так і закордонні медикаменти. За дороговартісні ліки людині все ж доведеться сплатити мінімальну суму. «Наприклад, ліки коштують 74 гривні 50 копійок. Пацієнт може сплатити лише 50 копійок. Решту компенсує держава», – зазначила Олена Лугова. У планах ДніпроОДА – залучити до урядової програми «Доступні ліки» всі 400 аптек Дніпропетровщини. Робота у цьому напрямку триває, наголосила Олена Лугова. Вартість препаратів аптекам компенсує держава. Дніпропетровщині з цією метою виділили 41,8 мільйонів гривень.
25 Квітня, 2017 р., 09:25
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що Державна фіскальна служба України (далі – ДФС) на офіційному веб-порталі за посиланням http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/214641.html повідомила про зміну деяких рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) у зв’язку з реорганізацією територіальних органів ДФС.
25 Квітня, 2017 р., 09:20
Видання «Вісник. Рейтинг» вперше оприлюднило ТОП - 100 найбільших компаній України зі сплати податків за 2016 рік.
27 Березня, 2017 р., 15:08
07 квітня 2017 року  о 14.00 в приміщенні Верхівцевського Будинку дітей та юнацтва ( вул. Центральна, 46) відбудеться чергова  дванадцята сесія Верхівцевської міської ради VIІ скликання.     Відповідне розпорядження про скликання сесії міської ради VIІ скликання відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Верхівцевської міської ради VIІ скликання, підписав міський голова Василь Федорович Залужний.      На розгляд сесії внесено такі питання:   - Затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2017 року;   - Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік;   - Про розгляд звернення голови Верхньодніпровської РДА щодо передачі коштів з міського бюджету районному бюджету на проведення інвентаризації земель поза межами Верхньодніпровського району;   - Питання регулювання земельних відносин;   - Питання, які випливають з вимог законодавства.
27 Березня, 2017 р., 14:56
Кам’янська ОДПІ Головного управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що Державна фіскальна служба України для однозначного тлумачення та застосування норм Закону України від 08.07.2010 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (далі – Закон №2464) надала роз’яснення з питання застосування норм Закону України від 02.09.2014 №1669-VII «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» (далі – Закон №1669), яким визначено тимчасові заходи для забезпечення підтримки суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність на території проведення антитерористичної операції (далі – АТО).
27 Березня, 2017 р., 14:55
Головне управління ДФС у Дніпропетровській області повідомляє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь