Новини Верхівцевської міської ради

16 Травня, 2023 р., 08:41
Турбота про ментальне здоров’я має бути такою ж невід’ємною частиною нашого життя, як і піклування про наш фізичний стан. Адже щоб почуватися добре, потрібно не лише перебувати в гармонії із собою та навколишнім світом, а, насамперед, потурбуватися про свої внутрішні відчуття.
16 Травня, 2023 р., 08:36
Перші добровольці, котрі приєдналися до "Гвардії наступу" ще у лютому-березні 2023-го року, пройшли базову підготовку. Як заявив речник Нацгвардії України Руслан Музичук, вони вже зараховані у списки бригад.
15 Травня, 2023 р., 15:29
ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!
15 Травня, 2023 р., 13:21
Свято було започатковано ООН для вшанування та підтримки родинних цінностей, а також для пропагування здорових та гармонійних стосунків між батьками та дітьми, чоловіком та дружиною й іншими членами родини.
15 Травня, 2023 р., 13:16
Аби позмагатися у конкурсі, учасникам потрібно зробити світлину у вишиванці. Обмежень немає – фото можуть бути індивідуальні або гуртом.
15 Травня, 2023 р., 11:19
Зобов`язав усіх розпорядників бюджетних коштів впродовж поточного тижня здійснити всебічний моніторинг та відзвітувати по виконанню закріплених за ними місцевих програм, а також спланувати заходи по ним на наступні періоди. Особливу увагу приділити розробці таких, що не передбачені діючими програмами, але які можуть виникнути в будь-який час в зв`язку з оголошеним воєнним станом або військовими діями.
15 Травня, 2023 р., 11:18
Кращі інструктори з військової підготовки "Гвардії наступу" готують рекрутів до найскладніших бойових умов. Досвідчені воїни навчають новобранців основам тактики, вогневої підготовки та тактичної медицини.
15 Травня, 2023 р., 11:16
Головна думка програми «Ти як?» така: психосоціальна послуга має бути поруч з людиною – у кабінеті сімейного лікаря, школі, ЦНАПі, центрі зайнятості, податковій, поліції, центрі соціальних служб тощо. Тож реновація системи надання цієї послуги розгорнулася одразу у різних міністерствах України.
14 Травня, 2023 р., 08:13
Мати – як багато сенсів і почуттів вміщується в це коротке слово. В ньому все: і безмежна жертовна любов, і добро й ласка, і найтепліші обійми, і найрідніші очі, і лагідна посмішка, і рідна домівка, і безтурботне дитинство... Материнство – маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь