Новини Верхівцевської міської ради

01 Червня, 2023 р., 12:01
За підтримки міського голови Михайла СВІТЛИКА, вихованці та колективи дошкільного навчального закладу «Ластівка», Верхівцевського будинку дітей та юнацтва, Мистецької школи та учні Верхівцевських ліцеїв показали чудове святкове дійство.
01 Червня, 2023 р., 10:48
В Україні продовжує діяти програма ментального здоров’я “Ти як?” Про болюче необхідно говорити і питання ментального здоров’я українців наразі потребує прицільної уваги суспільства.
01 Червня, 2023 р., 10:22
Об’єднана штурмова бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.
01 Червня, 2023 р., 08:50
На Дніпропетровщині запустили комплексний сервіс «Я – Ветеран». Офіс для захисників та їхніх рідних відкрили у криворізькому ЦНАПі. Там надаватимуть понад півтисячі послуг. Відзавтра «єдине вікно» запрацює й в інших Центрах регіону. 
01 Червня, 2023 р., 08:37
Дитинство - це прекрасний час, коли в душі завжди весна!
31 Травня, 2023 р., 10:44
Служба безпеки закликає власників вуличних вебкамер припинити онлайн-трансляції зі своїх пристроїв, а громадян – повідомляти про виявлені стріми з таких камер на офіційний чат-бот СБУ: t.me/stop_russian_war_bot.
31 Травня, 2023 р., 10:04
Безсонні ночі = виснаження і роздратування. Все, що приносить радість енергійній людині, зникає з поля зору втомленої. Тож зробимо невеличне зусилля, щоб повернути хороші речі у свій фокус.
30 Травня, 2023 р., 16:23
Дякуємо начальнику Верхівцевського рейкозварювального поїзду Миколі ШАРАМКУ за сприяння та вжиті організаційні заходи для забезпечення внесення відомостей до Реєстру Верхівцівської територіальної громади про осіб, що працюють на підпорядкованому йому підприємстві.
30 Травня, 2023 р., 16:22
Питання конкурентоспроможності на ринку праці завжди актуальне, адже успішність кожного з нас залежить від готовності до саморозвитку та самовдосконалення.
30 Травня, 2023 р., 13:05
Військові відпрацювали різні сценарії дій на українських броньовиках "Козак" і БТР-4, зокрема штурм ворожих позицій, зачистку окопів і реагування на контакт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь