Новини Верхівцевської міської ради

30 Травня, 2023 р., 11:38
Кабінет Міністрів України 18 квітня 2023 року ухвалив постанову “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій”.
30 Травня, 2023 р., 10:02
Згідно із постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня  2023 року № 340 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій”, пільговики можуть отримати не виплачені суми пільг.
29 Травня, 2023 р., 15:36
Сьогодні міський голова Михайло СВІТЛИК провів нараду з працівниками комунального підприємства «Верхівцевське ЖКГ» стосовно відновлення зовнішнього освітлення на вулицях міста.
29 Травня, 2023 р., 11:35
На нараді заслухав звіт начальника відділу соціального захисту населення про використання коштів субвенції з обласного бюджету бюджетам територіальних громад на виконання доручень виборців депутатами обласної ради у 2023 році. Згідно звіту 30 тис. грн. субвенції вже освоєно та було спрямовано на надання матеріальної допомоги вразливим верствам населення громади. Наразі очікується надходження ще 20 тис. грн. на ці цілі.
29 Травня, 2023 р., 11:31
З початку 2023 року троє мешканців нашого регіону звернулися до медзакладів щодо укусів отруйними зміями. 
29 Травня, 2023 р., 10:11
За результатами досліджень Gradus Research, 31% українців не вважають, що їхні ментальні проблеми вагомі та важливі для інших, особливо в умовах війни. Це є основною причиною, чому люди не звертаються до психологів. А 66% респондентів просто не знають, куди звертатися у разі потреби — на допомогу приходить Всеукраїнська програма ментального здоров'я «Ти як?» за ініціативою Олена Зеленська.
29 Травня, 2023 р., 10:03
Гвардія наступу стане частиною другої, "паралельної" армії, яку зараз формує Україна. Разом із новими бригадами, які створюють у складі ЗСУ, ці підрозділи будуть виконувати основну роботу із завдання ударів по противнику на основних напрямках наступальної операції. Бригади наступу стануть мультизадачними. Вони можуть залучатись до наступу, працювати у прикритті. Можуть не лише виконувати бойові задачі, а і проводити зачистки та забезпечувати правопорядок на щойно звільнених територіях.
25 Травня, 2023 р., 09:57
Обманюють телефоном або в Інтернет мережі. Створюють фейкові посилання, аби викрасти персональні дані жертви. Аби ошукати людину, шахраї використовують різні маніпуляції. Тільки цьогоріч за фактом таких злочинів у регіоні порушено понад 3,2 тис справ. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь