Новини Верхівцевської міської ради

24 Травня, 2023 р., 13:31
Вони отримають більш ніж 60 млн грн на створення та розвиток садів і теплиць. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.  
24 Травня, 2023 р., 11:52
Воєнний стан кардинально вплинув на всі сфери життя українців, включно з трудовою діяльністю. Законом України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136 (далі – Закон України № 2136) визначено особливості трудових відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій в Україні незалежно від форми власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, у період дії воєнного стану, введеного відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану».
24 Травня, 2023 р., 11:51
Шановні платники! Комунікаційна податкова платформа працює! Податкова служба продовжує політику відкритості та прозорості у своїй діяльності та використовує результативні формати співпраці з платниками.
24 Травня, 2023 р., 09:59
Гвардійська аеророзвідка "КОНДОР" бригади «Буревій» забезпечує до 90 % розвідувальної інформації для інших підрозділів бригади, які знаходяться на бойових позиціях. А також знищує ворога системами скидів, полегшує штурмові дії нашої бригади. Ворог не може робити НІЯКІ дії таємно від нас!
24 Травня, 2023 р., 09:06
Ревізія проблем — це «генеральне прибирання» в зоні вашої відповідальності. З чогось здмухнемо пилюку, щось поставимо на видніше місце, а щось вже давно пора віднести на смітник.
23 Травня, 2023 р., 15:10
Ви можете за кілька кліків подати заяву про заміну посвідчення водія в застосунку Дія. А потім забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати електронне посвідчення водія.  Послугою можуть скористатися водії, які:
23 Травня, 2023 р., 15:04
Спікерка Наталія, познайомила присутніх із видами, способами, якісними, кількісними методиками збору даних, кроками досліджень з актуальних питань для громади та провела ряд практичних вправ. Такий тренінг в громаді проводиться вперше. Знання, отримані на тренінгу, дають змогу більш ефективно приймати управлінські рішення щодо залучення грантових коштів для розбудови громади.
23 Травня, 2023 р., 14:03
Гасло морської піхоти — «Вірний завжди» — означає самовіддану службу Українському народові, вірність Військовій присязі та готовність виконати поставлені завдання у будь-яких умовах обстановки.
23 Травня, 2023 р., 08:44
Заняття вогневої та тактичної підготовки військовослужбовців 3 бригади оперативного призначення “Спартан” Національної гвардії України проходять на Харківщині. У них беруть участь добровольці призвані у рамках кампанії “Гвардія наступу” та досвідчені бійці, які звільняли Харківську область, воювали на Сватівському напрямку та у Бахмуті.
23 Травня, 2023 р., 08:39
На Дніпропетровщині пройшов фотоконкурс до Дня вишиванки. Його провела обласна військова адміністрація. Загалом учасники опублікували більш ніж 1 тис дописів. Серед них обрали два переможця. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь